Orcs Must Die: Deathtrap 2025 Aankondigingstrailer Onthulling - Cdkeynl.nl (2024)

Orcs Must Die: Deathtrap 2025 Aankondigingstrailer Onthulling - Cdkeynl.nl (1)

Geweldig nieuws komt van het Robot Entertainment-team, dat het volgende hoofdstuk van de Orcs Must Die-serie aankondigt. De nieuwe editie, getiteld Deathtrap, brengt een reeks nieuwe toevoegingen, niet alleen visueel, maar vooral in gameplay, met een release gepland voor 2025.


Orcs Must Die: Deathtrap – Aankondigingstrailer en Releasedatum

Het nieuws arriveert op 18 juli 2024, met de officiële aankondiging van het volgende hoofdstuk in de Orcs Must Die-serie, de kleurrijke tower defense-game waarin we hordes van orks bestrijden. De trailer toont prominent een nieuwe cast van personages, met de mogelijkheid om samen met maximaal 4 spelers in co-op in een wedstrijd te spelen. De release is gepland voor 2025. Interessant nieuws, hoewel er algemene teleurstelling is over de selectie van personages, met iconische gezichten zoals Maximilian en Gabriella die volledig ontbreken in deze trailer.


De Nieuwe Kenmerken van Orcs Must Die: Deathtrap

De nieuwe kenmerken van Orcs Must Die: Deathtrap (2025) zijn zeker talrijk, ondanks de korte trailer, en een deel van de nieuwe informatie komt uit de korte geschiedenis van de franchise, vrijgegeven door Robot Entertainment. Hier is wat we hebben:

  • Co-op voor 4 Spelers: We kunnen eindelijk in co-op spelen met maximaal 3 vrienden of met andere spelers online. De solo-ervaring blijft beschikbaar.
  • Nieuwe Personages: Nieuwe personages met veel vaardigheden om te proberen, geïnspireerd door OMDU. Max noch Gab zal echter speelbaar zijn bij de lancering.
  • Nieuw Voortgangssysteem: Een uitgebreide Vaardighedenboom voor het personage, en een gewijd aan wapens en vaardigheden voor nieuwe experimenten.
  • Roguelite-elementen en Verbeterde Gevechten: Variabele elementen van zowel debuffs als buffs, uitdagingen en upgrades die de ervaring zullen veranderen. Met verbeterde gevechten, vooral melee-gevechten.
  • Grafische en Speelphysics: Nu op Unreal Engine 5 zullen we zeker de functies van Epic Games’ engine zien. Vooral physics, met nieuwe vallen en meer intuïtieve mechanica.

Orcs Must Die – De Geschiedenis van de Serie

De geschiedenis van de serie begint met het eerste hoofdstuk dat werd gepresenteerd op de Penny Arcade Expo 2011 en vervolgens in oktober van datzelfde jaar werd uitgebracht. Tegen alle conventies van het Tower Defense-genre in biedt Orcs Must Die een third-person perspectiefspel met een gevarieerde en zeer solide gameplay-ervaring, die onmiddellijk door velen werd gewaardeerd. Met de toevoeging van 2-speler co-op in Orcs Must Die 2 in 2012.

In 2017 introduceerde het team Orcs Must Die! Unchained, een voornamelijk PvP-spel dat, hoewel het een goede cast van personages bood, teleurstelde qua gameplay. Ten slotte keerde Orcs Must Die 3, uitgebracht in 2021, terug naar zijn roots door enkele nieuwe functies te bieden dankzij feedback van de community.


ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN DE PROMOTIES OVER NIEUWE SPELLEN MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Orcs Must Die: Deathtrap 2025 Aankondigingstrailer Onthulling - Cdkeynl.nl (2)whizzerlow

MEER RELEVANTE ARTIKELEN


  • Dune: Awakening Gameplay Première – Bekijk 26 Minuten van Gamescom 2024 6 uren geleden | Aanbiedingen Onthuld tijdens de Opening Night Live op Gamescom 2024 met een gameplay-trailer, keert Dune: Awakening terug op de openingsdag van het evenement. Met een 26 minuten durende gameplay-showcase biedt het een diepgaand inzicht in wat Arrakis voor spelers in petto heeft in deze nieuwe MMO van Funcom. Dune: Awakening – De Gameplay-presentatie op Gamescom Tijdens […]
  • Koop Blazing Beaks op Switch met 93% Korting – Bespaar Vandaag op Deze Kleurrijke Roguelite 13 uren geleden | Aanbiedingen Als onderdeel van een Speciale Promotie in de Nintendo eShop is Blazing Beaks, de charmante roguelite van Applava, beschikbaar met een uitzonderlijke korting van 93%. Hierdoor wordt deze kleurrijke top-down shooter, met coöp-functies, aangeboden voor een onverslaanbare prijs. Waar je de beste prijzen voor Blazing Beaks Game Keys kunt vinden Blazing Beaks is beschikbaar als […]
  • De Nieuwe Little Nightmares 3-Trailer Onthult de Allereerste Coöp-Modus 1 dag geleden | Aanbiedingen Van de Opening Night Live van Gamescom 2024 kwamen veel nieuwe aankondigingen en informatie, waaronder Little Nightmares III. Het derde deel van de serie, nu ontwikkeld door Supermassive Games, werd getoond met een nieuwe trailer samen met enkele inzichten van het team. Little Nightmares III – De nieuwe co-op trailer op Gamescom 2024 Met een […]
  • Aska: Hoe Je 20% Korting Krijgt Door Prijzen Te Vergelijken 1 dag geleden | Aanbiedingen Vergelijk prijzen om 20% korting op Aska te krijgen Aska is nu met 20% korting verkrijgbaar op Steam (Eindigt: 3/9/2024). Ontdek de beste deals en gamekey prijzen door CD keys te vergelijken op CDkeyNL. Aska is een online co-op survival crafting game. Spelers beleven hun wilde Vikingfantasieën in een prachtige, procedureel gegenereerde fantasiewereld. De game […]
  • Mafia Trilogie Uitverkoop: Steam vs CDkeyNL Prijsvergelijking 2 dagen geleden | Aanbiedingen Waar je de Mafia Trilogy goedkoper kunt kopen door prijzen te vergelijken Mafia Trilogy is nu 75% korting op Steam (Eindigt: 2/9/2024). Vergelijk de prijzen op Steam met die op CDkeyNL om je game keys goedkoper te kopen. Mafia Trilogy is de complete versie van de Mafia-crimesaga. De collectie bevat Mafia: Definitive Edition, Mafia II: […]
Orcs Must Die: Deathtrap 2025 Aankondigingstrailer Onthulling - Cdkeynl.nl (2024)

References

Top Articles
The Pantagraph from Bloomington, Illinois
What Is TAA Trade Agreements Act Compliance Trade Agreement Act Certification
Creepshotorg
Tattoo Shops Lansing Il
Global Foods Trading GmbH, Biebesheim a. Rhein
Umbc Baseball Camp
Faridpur Govt. Girls' High School, Faridpur Test Examination—2023; English : Paper II
Gabriel Kuhn Y Daniel Perry Video
Shs Games 1V1 Lol
Do you need a masters to work in private equity?
Richard Sambade Obituary
Lenscrafters Westchester Mall
Call of Duty: NEXT Event Intel, How to Watch, and Tune In Rewards
Nestle Paystub
The Weather Channel Facebook
Wisconsin Women's Volleyball Team Leaked Pictures
Labor Gigs On Craigslist
Burn Ban Map Oklahoma
Peraton Sso
24 Best Things To Do in Great Yarmouth Norfolk
065106619
Fraction Button On Ti-84 Plus Ce
10 Fun Things to Do in Elk Grove, CA | Explore Elk Grove
Delaware Skip The Games
ABCproxy | World-Leading Provider of Residential IP Proxies
Rs3 Eldritch Crossbow
What Time Does Walmart Auto Center Open
MyCase Pricing | Start Your 10-Day Free Trial Today
Panola County Busted Newspaper
Farm Equipment Innovations
Rural King Credit Card Minimum Credit Score
Visit the UK as a Standard Visitor
Worthington Industries Red Jacket
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Issue Monday, September 23, 2024
A Grade Ahead Reviews the Book vs. The Movie: Cloudy with a Chance of Meatballs - A Grade Ahead Blog
Little Caesars Saul Kleinfeld
1400 Kg To Lb
Lucky Larry's Latina's
Darrell Waltrip Off Road Center
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
Mcgiftcardmall.con
3496 W Little League Dr San Bernardino Ca 92407
Htb Forums
Quaally.shop
Jammiah Broomfield Ig
Funkin' on the Heights
Lorton Transfer Station
Join MileSplit to get access to the latest news, films, and events!
Doelpuntenteller Robert Mühren eindigt op 38: "Afsluiten in stijl toch?"
Wera13X
Bomgas Cams
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5295

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.